3

Birouri la nivel național

2850

Candidați (anual)

10

Years on the maarket

STRAND – Compania de recrutare a personalului peste hotare din Republica Moldova

STRAND este o agenție de recrutare cu sediul în Republica Moldova, specializată în identificarea și selectarea personalului calificat în domeniul construcțiilor și logisticii pentru Germania. Compania a fost fondată inițial în parteneriat cu un investitor străin, cu scopul de a satisface nevoile de forță de muncă din aceste sectoare în Germania. Mai târziu, partenerul moldovean a achiziționat pachetul de acțiuni al investitorului străin, transformând astfel agenția STRAND într-o companie cu 100% capital moldovenesc.

După preluarea controlului de către partenerul moldovean, STRAND și-a extins rapid rețeaua teritorială și a devenit o companie bine-cunoscută, recunoscută pentru standardele ridicate de calitate în recrutarea personalului pentru partenerii săi din Germania și Suedia. Compania se mândrește cu poziția sa de lider pe piața din Republica Moldova în recrutarea personalului pentru Suedia și Islanda.

STRAND se concentrează pe identificarea candidaților cu calificări și experiență relevantă în domeniile construcțiilor și logisticii și îi sprijină în procesul de recrutare și plasare în companiile partenere din Germania și Suedia. Compania pune un accent deosebit pe asigurarea unei selecții riguroase și transparente, în conformitate cu cerințele și standardele specifice ale partenerilor săi.

Echipa STRAND este formată din specialiști cu experiență în domeniul recrutării internaționale, care înțeleg nevoile și cerințele clienților lor. Ei oferă servicii personalizate, asigurând că fiecare candidat este potrivit pentru poziția și mediul de lucru specific. STRAND pune un accent deosebit pe satisfacția clienților și pe construirea relațiilor pe termen lung, bazate pe încredere și profesionalism.

Cu o reputație solidă și oportunități de recrutare într-o varietate de sectoare, STRAND rămâne angajată în furnizarea de servicii de recrutare de calitate și în promovarea oportunităților de carieră pentru candidații moldoveni interesați să lucreze în Germania și Suedia.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii