Câteva motive pentru care alegeți ARA
pentru outsourcing
de personal

Având în vedere experiența noastră de 15 ani pe piața europeană, Asociația noastră de Agențiilor de Recrutare vă propune o colaborare în ceea ce privește punerea la dispoziție și outsourcing-ul de personal din Republica Moldova. Suntem în măsură să vă oferim servicii profesioniste în recrutare, evidență HR, evidență salarială și consultanță juridică specializată în dreptul muncii.

Republica Moldova are o populație bine pregătită și talentată, iar mulți cetățeni moldoveni își găsesc angajamentul în străinătate. Vă prezentăm câteva statistici relevante despre lucrătorii moldoveni peste hotare:

Numărul lucrătorilor moldoveni peste hotare

Potrivit datelor recente, peste 600.000 de moldoveni lucrează în prezent în străinătate, aducând contribuții valoroase în diferite sectoare economice.

Principalele țări în care lucrează moldovenii în Uniunea Europeană

Germania, Italia, Spania și Franța sunt printre destinațiile principale pentru lucrătorii moldoveni în țările UE. Aceste țări oferă oportunități de muncă atractivă și condiții favorabile pentru dezvoltarea personală și profesională.

Având în vedere aceste aspecte, suntem încrezători că echipa noastră de specialiști în recrutare, evidență HR și consultanță juridică poate facilita prestarea unor servicii de delegare calitative și susținute în timp. Ne dorim să stabilim o relație de colaborare pe termen lung, care să ofere avantaje competitive și să răspundă nevoilor dvs. specifice.

Vă rugăm să ne oferiți mai multe informații despre nevoile dvs. de personal și criteriile de selecție, pentru a putea dezvolta o propunere personalizată care să reflecte în mod adecvat cerințele companiei dvs. și să ofere soluții optime.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. și să demonstrăm competența și angajamentul nostru în a furniza servicii de calitate superioară.

ARA poate coordona servicii externe de outsourcing de personal pentru compania dumneavoastră.

  • Planificați angajarea unor lucrători în cadrul companiei dumneavoastră?
  • Doriți să reduceți costurile operaționale?
  • Nu dispuneți de timp pentru administrarea procedurilor legale și administrative?

1.

Ne asumăm desfășurarea întregului proces operațional și de producere al companiei dumneavoastră.

2.

Dirijăm managementul de personal și transportarea acestuia pe toată durata contractului.

3.

Coordonăm toate procesele în vederea obținerii celor mai bune rezultate,

4.

Organizăm și asigurăm condiții bune de trai și suport social.

5.

Avem coordonatori care supraveghează angajatorii și îi ajută în soluționarea oricăror probleme legate de Resurse Umane.

Mecanismul formării prețurilor

Compania plătește pentru serviciu după volumul, rata, masa sau altă măsură convenită.

Outsourcing-ul de personal poate fi o soluție perfectă pentru companiile care au nevoie să mențină procesul de producere continuu, dar întâmpină dificultăți în obținerea numărului necesar de angajați.

Pentru multe companii, outsourcing-ul de personal este un instrument de dezvoltare a afacerii.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

vezi membrii

6 Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii