1

Birouri la nivel național

520

Candidați (anual)

7

Years on the maarket

Letor-Grup este o companie cu o experiență inedită în plasarea forței de muncă din Republica Moldova în țări precum România, Cehia, Germania și Olanda. Cu o prezență activă în piața recrutării, Letor-Grup se angajează să asigure oportunități de angajare pentru cetățenii moldoveni în diferite state ale Uniunii Europene. Cu o abordare orientată spre rezultate și profesionalism, compania reușește să plaseze peste 60 de persoane lunar, adică peste 700 de angajări anuale.

Unul dintre brandurile comerciale de succes gestionate de Letor-Grup este Lucrulegal.md, un site popular în Moldova, care servește drept platformă pentru tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă bine plătit în Europa. Prin intermediul acestui site, compania oferă informații și oportunități de angajare în diferite domenii și țări europene, facilitând astfel accesul la piața muncii pentru tinerii moldoveni.

De asemenea, Letor-Grup colaborează strâns cu Asociația Agențiilor de Recrutare din Moldova, oferind suport în procesul de negociere cu potențiali parteneri din Uniunea Europeană. Compania pune la dispoziție expertiza sa juridică prin intermediul conducerii sale, care include specialiști cu competențe solide în domeniul resurselor umane și legislației muncii. Această implicare în procesul de negociere asigură transparență, conformitate cu reglementările legale și oferă partenerilor un cadru sigur și de încredere în plasarea forței de muncă din Republica Moldova în țări europene.

Cu o acoperire națională, Letor-Grup desfășoară activități pe tot teritoriul Republicii Moldova și este într-o continuă dezvoltare ca o poveste de succes în domeniul recrutării. Compania are o echipă dedicată și experimentată, care urmărește să ofere servicii de înaltă calitate atât candidaților, cât și angajatorilor, asigurându-se că potrivirea dintre cerere și ofertă în piața muncii este una eficientă și benefică pentru toate părțile implicate.

Letor-Grup reprezintă un partener de încredere pentru cei care caută oportunități de angajare în străinătate și pentru organizațiile care doresc să beneficieze de resursele umane calificate din Republica Moldova. Prin intermediul experienței sale, expertizei juridice și rețelei de parteneri, compania se afirmă ca un jucător important în industria recrutării, contribuind la dezvoltarea profesională și economică a țării și oferind soluții eficiente pentru plasarea forței de muncă moldovenești în Europa.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii