24/7 Call Centre & Software Access

The ARA grants the employer with dedicated online access to the database of candidates so they can monitor the flow of candidates from initial interest right through to the end of the contract. This one stop shop also holds all candidate information, legal documentation and visas and CV to support the employer’s final interview with the candidates. Transparent. Simple.

Call center

Operatori instruiți capturează toate detaliile cheie de la candidații care răspund la campaniile de publicitate și le furnizează informații și suport în funcție de nevoi. Centrul de apel are și o rutare prioritară pentru a permite recrutorilor specializați să se dedice campaniilor specifice, pentru optimizarea recrutării direcționate.

Infoline

Serviciul de consultanță al ARA dispune de o bogată experiență și cunoștințe și este disponibil pentru a sprijini angajatorii și organizațiile, răspunzând întrebărilor legate de serviciile ARA sau pentru a rezolva cu promptitudine orice probleme ar putea apărea.

Feedback-ul clienților

Majoritatea muncitorilor pe care îi recrutăm construiesc relații solide și loiale cu angajatorii și revin din nou și din nou. Captăm în mod regulat feedback-ul muncitorilor pentru a permite angajatorilor să înțeleagă mai bine problemele acestora și să îi împuternicească să optimizeze implicarea viitoare a muncitorilor. Muncitorii fericiți lucrează mai bine.

Social Media

Specialiștii noștri în social media interacționează direct cu candidații online pentru a menține interesul și pentru a converti acest interes în aplicații. Această abordare este deosebit de eficientă în cazul candidaților mai tineri, care locuiesc în zone urbane.

Rapid, simplificat, de calitate

Recrutorii noștri extrem de dedicați au completat cu succes programul nostru de formare centralizată și lucrează neîncetat pentru a recruta forța de muncă de care aveți nevoie în mod profesionist.

Nevoile dvs. de recrutare sunt transmise instantaneu către cele peste 40 de birouri de recrutare din întreaga țară pentru a obține forța de muncă de care aveți nevoie - rapid!

Putem recruta volume mari de muncitori datorită acoperirii naționale extinse.

Echipa noastră susține fiecare solicitare în mod profesionist, rapid și la standarde ridicate - susținute de cei 10 ani de experiență combinată!

Există acces 24/7 la urmărirea muncitorilor recrutați de noi. Astfel, puteți urmări întregul proces în timp real: de la primul contact cu Call Center până când ajung la biroul dvs.

Software-ul nostru integrat personalizat și puternic menține fiecare cerere în mișcare rapidă și permite analiza inteligentă a informațiilor de gestionare pentru a anticipa problemele și pentru a captura fiecare detaliu, astfel încât să nu se piardă nimic. Cu accesul acordat angajatorului, puteți urmări fiecare aplicație în timp real, de la primul contact cu centrul de apel până când ajung gata să lucreze.

asociatia-service

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii