Servicii de Recrutare

Recrutăm lucrătorul în numele companiei, organizăm transport, asigurăm conformitatea juridică și asistență continuă.

Servicii outsourcing de personal

Oferim un serviciu sau un proces (și forța de muncă necesară). Compania plătește pentru serviciu după volumul, rata, masa sau altă măsură convenită.

Angajator EoR

Simplificați angajarea internațională cu serviciul de angajare a dosarelor în Moldova

Leasing de personal

Angajăm lucrătorii după cerințele companiei, organizăm transport și asigurăm conformitatea juridică.

Call Centru de recru24/7

Call Centrul nostru este activ 24/7 pentru a oferi suport informațional pentru întreprinderi.

Servicii Profesionale de Recrutare IT

Servicii de recrutare IT, programatori, designeri web și specialiști în media marketing și call center, oferite de Asociația Agentiilor de Recrutare din Moldova

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii