Bine ați venit pe pagina care acoperă beneficii colaborării cu Asociația Agențiilor de Recrutare (ARA). Asociația noastră oferă oportunități unice atât pentru angajatori, cât și pentru candidați, asigurând standarde ridicate și servicii profesioniste. Descoperiți cum colaborarea cu noi poate duce afacerea și cariera dvs. la un nivel superior.

Beneficii Angajator

Scara

Puterea asociației stă în abilitatea membrilor de a livra rapid un flux constant de candidați buni. Nu vă va lipsi niciodată forța de muncă necesară!

Recrutarea etică

Misiunea asociației promovează recrutarea etică și bunăstarea lucrătorilor. Tindem să contracarăm corupția și exploatarea la toate nivelele și să promovăm concurența loială.

Transport

Furnizorul de servicii de transport, care este membrul asociației noastre, asigură rezervările biletelor de autocar și avion la prețuri competitive pentru candidați. Aceștia economisesc bani și ajung în siguranță la destinație.

Call Centru 24/7

Echipa de la Call Centru este alcătuită din personal profesionist, care întotdeauna vă va răspunde la apel prin intermediul oricărei platforme: telefon, SMS, Viber, Skype. Acest serviciu este întotdeauna disponibil pentru discutarea și soluționarea oricăror probleme

Proces de administrare simplu

Dumneavoastră scrieți solicitarea (descrierea ofertei de muncă), iar noi avem grijă de toate celelalte aspecte: Marketing, crearea CV-urilor, selectarea candidaților, asistență în perfectarea permisului de muncă, asigurării și transportul.

Software de management

Sistemul nostru integrat de software este personalizat și permite asociației supravegherea în timp real a candidaților. Acest sistem este secretul succesului nostru, deoarece datorită lui, putem optimiza procesul de recrutare al candidaților și reduce cazurile de întârziere la fiecare etapă. Totodată, securizarea accesului web, permite angajatorului să urmărească în siguranță progresul candidaților săi în timp real.

Satisfacția

Având o rată a înnoirii înaltă a contractelor, ne mândrim cu faptul că putem livra forță de muncă calitativă și de încredere, la preț competitiv care îi avantajează în mod egal pe lucrător, angajator și membrul asociației. Abordarea directă privind reînnoirea contractului lucrătorului stabilește o legătură dintre lucrători și angajatorul precedent — ceea ce contribuie la îmbunătățirea moralului lucrătorului și reduce din costurile și timpul de instruire de către angajator. De asemenea, efectuăm sondaje privind satisfacția angajaților la locul de muncă, în vederea îmbunătățirii permanente la toate etapele acestui proces.

Beneficii Membri

Accesul la piață

Fiind parte a asociației, membrii au acces la piaţa forţei de muncă internaţională. În trecut, aceștia nu aveau suficiente cunoștințe și forță de muncă necesară pentru a îndeplini condițiile legale și administrative necesare.

Accesul la transport

Apartenența la asociație garantează membrilor acces la partenenerii noștri de transport, care oferă servicii sigure și de încredere de transportare a candidaților, în siguranță, la prețuri competitive.

Scara

Anterior, companiile mici de recrutare nu erau capabile să livreze sigur volumul de forță de muncă solicitat de către angajatorii internaționali. Fiind parte a asociației, acestea își unesc forțele și fac față oricăror solictări sigur și rapid.

Cursuri

Prin desfășurarea instruirii recrutorilor, asociația asigură faptul că recrutorii noștri aduc rezultate de înaltă performanță și calitate. Monitorizarea performanței recrutorului la nivel de asociație permite identificarea recalificării cerințelor pentru a spori succesul total.

Legislația și policitile în vigoare

Companiile de recrutare membre au acces la asistență din partea membrilor noștri din departamentul legal și administrativ. Astfel, întotdeauna acționăm conform legislației și politicilor în vigoare.

Profesionalizarea și uniformitatea

Instruirea centralizată, asistența juridică, transportul și software-ul asigură ca toți membrii livrează un serviciu uniform și profesionist care corespunde misiunii, obiectivelor și activităților asociației.

Software-ul centralizat al asociației

Software-ul intern al asociației a revoluționat procesul de recrutare și urmărește fiecare candidat pe parcursul întregului proces, strânge toate informațiile și documentele, identifică imediat problemele, cazurile de întârziere și infromațiile lipsă. Astfel, se optimizează fluxul, se reduc resursele umane și membrii asociației livrează volumul necesar rapid.

Beneficii Angajați

Angajarea etică

Candidații noștri beneficiază de un standard de lucru etic și condiții de trai care le protejează drepturile privind salariile, sănătatea, orele de muncă și calitatea vieții.

Pregătirea documentelor

Responsabilitatea administrativă poate fi descurajatoare pentru mulți lucrători necalificați. Însă, cu ajutorul experienței și sprijinului membrilor asociației, candidații pot obține un CV uniform, acte legale, contract și permis de muncă fără costuri sau comisioane.

Rezervarea biletelor

Companiile membre care prestează servicii de transport terestru și aerian, oferă bilete la preț competitiv tuturor candidaților care, în acest mod, economisesc bani și sunt transportați în siguranță la destinație în timp util.

Asigurarea medicală

Toți candidații recrutați în cadrul asociației trebuie asigurați cu asigurare medicală, pentru a fi protejați în caz de boală sau leziuni obținute pe perioada angajării lor.

Asistență socială

Toți candidații beneficiază de asistență socială pe perioada contractului de muncă și sunt asigurați cu concediu plătit și transport pe perioada contractului de muncă, fapt ce le permite să se întoarcă în Moldova pentru a-și vizita prietenii și familia.

Accesul la piața internațională

Accesul la piața internațională prin intermediul asociației are drep rezultat multe cazuri de candidați necalificați care câștigă salarii cu mult peste salariul mediu din Moldova, iar mulți dintre ei au plecat peste hotare pentru prima dată la muncă.

Programul de loialitate pentru lucrători

Lucrătorii sunt remunerați pentru loialitate prin oferirea unui bonus la salariu, în funcție de vechimea în cadrul întreprinderii.