Asociația Agentiilor de Recrutare din Moldova reprezintă o entitate puternică și de încredere în domeniul serviciilor de recrutare și angajare a specialiștilor IT, programatorilor, designerilor web, specialiștilor în media marketing și call center. Cu peste 30 de birouri de recrutare în întreaga țară, suntem dedicați să oferim soluții personalizate și eficiente pentru companiile din Moldova IT Park, care beneficiază de regimul de impozitare special de 7%.


Recrutare de specialiști IT

Cu o bază solidă de peste 700 de CV-uri în domeniile menționate, suntem pregătiți să răspundem cererilor de recrutare într-un mod rapid și eficient. Echipa noastră de experți în recrutare selectează cu atenție candidații potriviți în funcție de competențe, experiență și cerințele specifice ale companiei dumneavoastră.

Suntem dedicați în găsirea celor mai talentați specialiști IT pentru a asigura creșterea și succesul afacerii dumneavoastră.

Beneficiile Moldova IT Park

Ca membru al Moldova IT Park, compania dumneavoastră beneficiază de un regim de impozitare special de 7%, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil. Aceasta înseamnă că puteți obține beneficii fiscale semnificative, ceea ce vă permite să investiți mai mult în dezvoltarea și extinderea afacerii.

Asociația Agentiilor de Recrutare din Moldova este familiarizată cu acest regim special și poate oferi consultanță în vederea maximizării beneficiilor fiscale pentru compania dumneavoastră.

Servicii complete

Asociația Agentiilor de Recrutare din Moldova se ocupă de toate aspectele legate de recrutare și angajare. Noi ne ocupăm de procesul de recrutare, selectarea specialiștilor potriviți, organizarea interviurilor, verificarea referințelor și pregătirea contractelor de angajare.

Ne asigurăm că toate activitățile sunt realizate conform legislației în vigoare și că angajările sunt efectuate în mod legal și transparent.


Evidență financiar-contabilă și servicii complexe de HR:

Pe lângă serviciile de recrutare și angajare, Asociația Agentiilor de Recrutare din Moldova oferă și servicii complete de evidență financiar-contabilă.

Ne ocupăm de salarizare, declarații fiscale, rapoarte financiare și alte aspecte administrative legate de angajarea specialiștilor IT în compania dumneavoastră membră a Moldova IT Park. Echipa noastră de specialiști HR este pregătită să răspundă nevoilor și cerințelor dumneavoastră specifice.


Dacă sunteți în căutarea celor mai buni specialiști IT, programatori, designeri web, specialiști în media marketing și call center, Asociația Agentiilor de Recrutare din Moldova este partenerul potrivit pentru dumneavoastră. Cu o vastă bază de date de CV-uri și expertiză în domeniul recrutării, ne asigurăm că veți găsi specialiștii potriviți pentru a vă consolida echipa și a vă îndeplini obiectivele de afaceri. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a discuta despre cum putem colabora în mod eficient și profitabil.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii