Cele mai bune servicii de angajare a cetățenilor străini din Europa de Est pentru afacerea ta

De ce merită să alegeți
serviciile noastre de angajare
a cetățenilor străini

Extinderea bazei de specialiști prin recrutarea de lucrători din străinătate poate oferi acces la abilități, perspective și expertiză unice. La Asociația Agențiilor de Recrutare din Moldova, serviciile noastre de angajare a cetățenilor străini vă conectează cu candidați internaționali calificați, permițând companiei dvs. să prospere pe piața globală.

Iată de ce serviciile noastre sunt alegerea potrivită

Obținerea talentelor globale

Rețeaua noastră extinsă și parteneriatele cu companii internaționale de recrutare ne permit să accesăm diverși specialiști din diferite țări și medii.

Expertiză specializată

Angajarea cetățenilor străini vă permite să obțineți abilități și cunoștințe specializate care pot fi rare sau cu o cerere mare pe piața locală

Schimbul cultural și diversitatea

Angajarea lucrătorilor internaționali favorizează schimbul cultural și diversitatea în cadrul organizației dvs., stimulând inovația și creativitatea.

Beneficiile angajării lucrătorilor din străinătate

Perspective diverse

Angajații internaționali aduc perspective și idei unice, contribuind la un mediu de lucru mai inovator.

Acces la expertiză specializată

Angajarea lucrătorilor din străinătate vă permite să completați lacunele de calificare accesând profesioniști cu expertiză și experiență specifice.

Economii de costuri

În unele cazuri, angajarea cetățenilor din străinătate poate oferi economii de costuri în comparație cu angajările locale, menținând în același timp standarde de înaltă calitate.

Procesul nostru de recrutare internațională

1.

Folosim rețeaua noastră globală pentru a furniza profesioniști talentați care se potrivesc cerințelor dvs. specifice și nevoilor industriei.

2.

Agențiile noastre de recrutare efectuează examinări cuprinzătoare, inclusiv interviuri, evaluări ale competențelor și verificări de referință, pentru a asigura adecvarea candidaților internaționali.

3.

Oferim îndrumare și sprijin în rezolvarea aspectelor juridice și logistice ale angajării specialiștilor din străinătate, inclusiv vize și permise de muncă.

4.

Ajutăm la facilitarea integrării culturale prin furnizarea de resurse și sprijin pentru a ajuta angajații internaționali să se adapteze organizației dvs. și mediului local.

5.

Ne asumăm toate responsabilitățile de resurse umane (salarii, contracte, taxe de sănătate/socială, asigurări etc.).

6.

Realizăm instruirea necesară pentru angajați, inclusiv instruirea în domeniul sănătății și securității ocupationale (OHS).

Industriile deservite de agenția noastră internațională de recrutarea de lucrători din străinătate

La Asociația Agențiilor de Recrutare din Moldova, ne ocupăm de o gamă largă de industrii, găsind profesioniști calificați din diferite sectoare. Expertiza noastră se extinde la următoarele industrii:

  • Inginerie și producție
  • Ospitalitate și turism
  • Construcții și arhitectură
  • Agricultură și prelucrarea alimentelor
  • Logistică și transport
  • Comerț și vânzări

Agențiile noastre respectă cerințele și nuanțele unice ale fiecărei industrii, permițându-ne să oferim soluții de recrutare personalizate pentru a satisface nevoile dvs. specifice. Fie că sunteți în căutare de profesioniști pentru roluri tehnice, poziții manageriale, sau domenii specializate, avem expertiza necesară pentru a vă conecta cu candidați calificați.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii