Bun venit la Asociația Agențiilor de Recrutare din Moldova! Suntem lideri în furnizarea serviciilor de Employer of Records (EoR) pentru companii străine care doresc să angajeze personal temporar în Moldova, fără a fi nevoie să înființeze o întreprindere locală. Cu o experiență de 5 ani în domeniul EoR și colaborând cu companii din Germania, Marea Britanie și Statele Unite, suntem partenerul de încredere care vă poate ajuta să extindeți forța de muncă în mod eficient și în conformitate cu legislația locală.

Domeniile noastre de specializare includ IT, marketing online, design grafic, Call Center, vânzări online și multe altele. Indiferent de industria dvs., suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate pentru a vă satisface nevoile de recrutare și administrare a personalului.


Proces de angajare simplificat

Unul dintre avantajele majore ale colaborării cu noi este costul avantajos al serviciilor noastre. Pentru o taxă lunară fixă de 250 de euro pe persoană, puteți beneficia de toate avantajele serviciului nostru EoR, indiferent de nivelul salariului plătit angajaților. Acest model de tarifare simplificat vă permite să vă bucurați de transparență și predictibilitate în cheltuielile dvs. cu forța de muncă externă.


Prețuri accesibile și transparente

În plus, noi ne ocupăm de administrarea tuturor impozitelor și asigurărilor sociale, asigurându-vă că toate obligațiile fiscale sunt îndeplinite în conformitate cu legislația locală. Aceasta include înregistrarea angajaților, calcularea și plata impozitelor și asigurărilor sociale, gestionarea contractelor de muncă și evidența financiar-contabilă. Vă puteți concentra pe activitatea dvs. principală, lăsând aspectele administrative în mâinile noastre.


Suport integrat pentru operațiuni fără întreruperi

În calitate de furnizor EoR, oferim servicii integrate de resurse umane și evidență financiar-contabilă.

Ne asigurăm că angajații dvs. moldoveni care lucrează la distanță pentru companiile străine sunt gestionați eficient și în conformitate cu reglementările legale. Echipa noastră experimentată se ocupă de contractele de muncă, procesarea salariilor și a beneficiilor, precum și de orice alte aspecte administrative legate de angajați.

Asociația Agențiilor de Recrutare din Moldova vă oferă soluții complete de Employer of Records pentru a vă extinde operațiunile în Moldova fără a înființa o întreprindere locală.

Beneficiați de experiența noastră vastă în domeniu și de colaborarea cu companii străine de prestigiu. Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile dvs. specifice și a începe procesul de angajare și administrare a personalului în Moldova.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii