Cele mai bune servicii outsourcing din Europa de Est pentru afacerea ta

De ce merită să alegeți serviciile noastre internaționale de externalizare HR

Externalizarea serviciilor de resurse umane poate fi o strategie avantajoasă pentru efectuarea operațiunilor rațional și creșterea eficienței. La Asociația Agențiilor de Recrutare din Moldova, serviciile noastre de outsourcing vă oferă profesioniști de încredere care se pot ocupa de proiecte specifice, permițându-vă să vă concentrați asupra afacerii dvs. Iată prin ce serviciile noastre se deosebesc:

Numărul de muncitori moldoveni în străinătate

Conform datelor recente, peste 600.000 de moldoveni lucrează în prezent în străinătate, aducând contribuții valoroase în diferite sectoare economice.

Eficiență și rentabilitate

Externalizarea serviciilor de resurse umane vă oferă personal calificat fără nevoia de angajamente pe termen lung sau de investiții în resurse suplimentare.

Forță de muncă flexibilă

Oferim profesioniști specializați în diferite domenii, oferindu-vă flexibilitatea de a construi echipa potrivită pentru fiecare proiect.

Productivitate sporită

Prin externalizarea sarcinilor non-core, puteți repartiza resursele mai strategic și puteți îmbunătăți productivitatea generală.

ARA poate coordona servicii outsourcing de personal pentru compania dumneavoastră.

  • Planificați angajarea unor lucrători în cadrul companiei dumneavoastră?
  • Doriți să reduceți costurile operaționale?
  • Nu dispuneți de timp pentru administrarea procedurilor legale și administrative?

Avantajele la outsourcing resurse umane

Costuri generale reduse

Elimină nevoia de spații suplimentare de birouri, echipamente și beneficii pentru angajați, ceea ce duce la economii de costuri.

Acces la expertiză specializată

Vă conectează cu profesioniști care posedă abilitățile și experiența specifice necesare pentru proiectul dvs.

Axare pe competențele de bază

Prin externalizarea sarcinilor non-core, vă puteți redirecționa timpul și resursele către funcțiile de bază ale afacerii, stimulând creșterea și inovația.

Procesul nostru de externalizare servicii outsourcing

1.

Lucrăm îndeaproape cu dvs. pentru a înțelege cerințele proiectului, rezultatele și termenele.

2.

Agențiile noastre de recrutare identifică profesioniști cu expertiza necesară pentru a îndeplini obiectivele proiectului.

3.

Ușurăm desfășurarea negocierilor contractuale, asigurându-ne că termenii și condițiile se potrivesc nevoilor dumneavoastră.

4.

Pe tot parcursul proiectului, oferim sprijin în ceea ce privește comunicarea, coordonarea și monitorizarea pentru a asigura un progres lin.

5.

Menținem o legătură atât cu dvs., cât și cu profesioniștii contractați pentru a ne asigura că aceștia îndeplinesc așteptările.

Mecanismul formării prețurilor

Compania plătește pentru serviciu după volumul, rata, masa sau altă măsură convenită.

Servicii outsourcing-ul de personal poate fi o soluție perfectă pentru companiile care au nevoie să mențină procesul de producere continuu, dar întâmpină dificultăți în obținerea numărului necesar de angajați.

Pentru multe companii, outsourcing-ul de personal este un instrument de dezvoltare a afacerii.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii