4

Birouri la nivel național

750

Candidați (anual)

17

Years on the maarket

Deja de 16 ani, Andiva Jobs lucrează neîncetat pentru a vă asigura stabilitatea, având ca obiectiv construirea unui viitor strălucit pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră. Cu toate că biroul nostru se modernizează încontinuu începând din 2006, pasiunea noastră rămâne neschimbată – să vă furnizăm locul de muncă perfect.

Am deschis propria noastră școală de recrutare, unde instruim recrutori în cele mai moderne și creative metode, toate pentru a depăși așteptările dumneavoastră. Încă de la prima consultație, veți avea un recrutor dedicat de la Andiva Jobs, care vă sprijină pe tot parcursul procesului, chiar și în mod remote, după angajare.

Colaborăm de mulți ani cu numeroși parteneri din Europa, menținând oportunități de angajare unice în țări precum Polonia, Germania, Republica Cehă, Olanda, Italia, Finlanda, Belgia, Suedia, Estonia și Franța.

Ofertele noastre de locuri de muncă se adresează diferitelor categorii de vârstă și domenii, începând de la construcții și producție, până la depozitare, agricultură și silvicultură.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii