12

Birouri la nivel național

10120

Candidați (anual)

15

Years on the maarket

Despre Grand Resurs

Grand Resurs se mândrește cu gama sa cuprinzătoare de servicii de recrutare adaptate nevoilor specifice ale partenerilor săi. Indiferent dacă sunteți o companie care caută profesioniști calificați sau o persoană care caută oportunitatea de angajare perfectă, Grand Resurs este aici pentru a vă depăși așteptările.

Succesul nostru provine din angajamentul nostru neclintit față de excelență și din căutarea neobosită a talentului. Cu peste 15 ani de experiență în industria de recrutare, am dezvoltat o înțelegere profundă a dinamicii pieței muncii, permițându-ne să conectăm candidații potriviți cu organizațiile potrivite.

Unul dintre domeniile cheie de expertiză la Grand Resurs constă în recrutarea lucrătorilor pentru plasamente internaționale. Am stabilit relații puternice cu companii apreciate din țări precum Polonia, Germania și Irlanda, făcându-ne agenția de referință pentru companiile care caută profesioniști calificați din Moldova. Rețeaua noastră vastă de parteneri de încredere asigură un proces de recrutare fluid și simplificat, economisind timp și resurse valoroase pentru clienții noștri.

În calitate de membru fondator principal al Asociației ARA (Asociația de Recrutare din Moldova), Grand Resurs susține cele mai înalte standarde de profesionalism și etică din industrie. Echipa noastră de recrutori talentați și șefi de departamente de resurse umane, mulți dintre ei și-au început cariera cu noi, sunt dedicate furnizării de servicii excepționale și creării de parteneriate de durată.

Grand Resurs deține licențe de activitate pentru mai multe țări europene, oferindu-ne oportunități extinse de recrutare și plasare în diverse sectoare. Prin marca noastră Agenția pentru Muncă, oferim soluții personalizate care se potrivesc perfect cerințelor și ofertei pieței muncii. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a identifica și selecta candidați de top care posedă abilitățile, calificările și valorile care se aliniază nevoilor clienților noștri.

Cu birouri situate strategic în toată Moldova, Grand Resurs asigură acces facil la serviciile noastre atât pentru clienți, cât și pentru candidații din întreaga regiune. Acoperirea noastră teritorială extinsă ne permite să găsim în mod eficient talent din diverse medii și zone geografice, asigurând un număr larg de candidați calificați pentru partenerii noștri.

La Grand Resurs, înțelegem că succesul unei afaceri stă în oamenii săi. De aceea, mergem mai presus și dincolo de a oferi soluții excepționale de recrutare care stimulează creșterea și inovația clienților noștri. Utilizăm tehnici avansate de screening, evaluări amănunțite și interviuri aprofundate pentru a ne asigura că fiecare candidat pe care îl recomandăm se potrivește perfect pentru post.

Parteneriatul cu Grand Resurs înseamnă câștigarea unui aliat de încredere în procesul de recrutare. Suntem dedicați să construim relații de lungă durată cu partenerii noștri, bazate pe încredere, transparență și succes reciproc. Angajamentul nostru față de excelență, împreună cu experiența noastră de neegalat în domeniu, ne face agenția de recrutare de alegere atât pentru companii, cât și pentru candidați.

La Grand Resurs, ne mândrim că suntem cea mai mare și cea mai reputată agenție de recrutare din Moldova, răspunzând nevoilor mărcilor europene și internaționale renumite. Cu un istoric impecabil, am stabilit parteneriate cu giganți din industrie precum Zara Logistics, DHL, DPD, UPS, Kaufland, IKEA, Skoda, Volkswagen, Bedronka, Volvo și multe altele. Rețeaua noastră extinsă de clienți este o dovadă a angajamentului nostru față de excelență în domeniul recrutării.

Expertiza noastră

La Grand Resurs, suntem specializați în recrutarea unei game variate de profesioniști calificați din diverse sectoare. Înțelegem importanța adunării unei forțe de muncă capabile și, ca atare, oferim soluții de recrutare pentru muncitori, inclusiv montatori de mobilă, sudori, electricieni, specialiști în construcții, zidari și asistenți medicali. În plus, excelăm în furnizarea de soluții de personal pentru industria ospitalității, aprovizionarea cu personal calificat, cum ar fi ospătari și personal hotelier. În plus, ne ocupăm de sectorul agricol, oferind specialiști în agricultură cu înaltă calificare. Cu serviciile noastre complete, recrutăm, de asemenea, mecanici și alți profesioniști din diferite industrii.

Servicii oferite

Leasing de personal: Grand Resurs oferă servicii de leasing, permițând clienților noștri să acceseze personal înalt calificat și dedicat pentru o perioadă determinată. Indiferent dacă aveți nevoie de personal temporar pentru a gestiona cerințele sezoniere sau de forță de muncă suplimentară pentru a gestiona misiunile bazate pe proiecte, soluțiile noastre de leasing sunt adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Delegarea personalului: Oferim un proces de delegare fără întreruperi, asigurându-ne că personalul potrivit este desfășurat în organizația dvs. prompt și eficient. Echipa noastră selectează și delegă cu atenție profesioniști calificați care sunt echipați pentru a îndeplini cerințele unice ale afacerii dumneavoastră.

Angajatorul Recordurilor în Moldova: Pentru a facilita operațiunile bune și respectarea legislației locale a muncii, Grand Resurs oferă servicii de Angajator de Recorduri (EOR) în Moldova. În calitate de angajator înregistrat, ne ocupăm de toate aspectele legale și administrative ale angajării, inclusiv gestionarea salariilor, conformitatea fiscală, administrarea beneficiilor și contractele angajaților. Acest lucru le permite clienților noștri să se concentreze pe activitățile lor de bază, în timp ce ne ocupăm de complexitățile managementului resurselor umane.

Recrutare în masă: Grand Resurs deține expertiza și resursele necesare pentru a gestiona proiecte de recrutare la scară largă. Indiferent dacă vă extindeți forța de muncă sau lansați o nouă afacere, echipa noastră este bine echipată pentru a face față cerințelor riguroase ale recrutării în masă, asigurând un proces simplificat de la aprovizionarea candidaților până la integrare.

Headhunting: înțelegem importanța identificării talentelor excepționale pentru a conduce la succesul organizației dvs. Echipa noastră dedicată de vânători de capete folosește rețele extinse și expertiză în industrie pentru a identifica și aborda profesioniști cu înaltă calificare care ar putea să nu caute în mod activ noi oportunități. Efectuăm o evaluare amănunțită și vă prezentăm cei mai potriviti candidați pentru pozițiile dvs. executive și manageriale.

Grand Resurs Povești de succes

Angajamentul nostru față de excelență se reflectă în portofoliul nostru extins de plasamente de succes. Cu o echipă de profesioniști experimentați și un proces de screening meticulos, am angajat cu succes peste 4.000 de angajați permanenți în opt țări europene. Bilanțul nostru demonstrează capacitatea noastră de a furniza candidații potriviți, asigurând o integrare perfectă în organizațiile clienților noștri. Grand Resurs a devenit steagul industriei de recrutare din Republica Moldova, stabilind reperul pentru calitate și fiabilitate.

De ce să colaborezi cu Grand Resurs?

Rețea extinsă a industriei: Rețeaua noastră vastă de mărci și profesioniști lideri în industrie ne permite să conectăm parteneri cu talente de top. Înțelegem cerințele unice ale fiecărui sector și ne folosim resursele pentru a identifica și livra cei mai buni candidați pentru clienții noștri.

Experiență de neegalat: Cu ani de experiență în recrutare și o înțelegere profundă a pieței muncii, echipa noastră deține cunoștințele și abilitățile necesare pentru a aborda provocările dvs. de recrutare. Rămânem la curent cu tendințele din industrie și folosim strategii inovatoare pentru a asigura rezultate optime.

Soluții personalizate: La Grand Resurs, recunoaștem că fiecare afacere este unică. Adoptăm o abordare personalizată, evaluându-vă cu atenție nevoile și proiectând soluții de recrutare personalizate care se aliniază obiectivelor și culturii dumneavoastră organizaționale.

Antecedente dovedite: Istoria noastră extinsă de plasări de succes și relațiile de lungă durată cu clienți prestigioși vorbesc despre fiabilitatea și angajamentul nostru față de excelență. Suntem mândri să fim recunoscuți ca un partener de încredere în industria de recrutare.

Servicii excepționale pentru clienți: Grand Resurs este dedicat furnizării de servicii clienți de neegalat. Prioritizează comunicarea deschisă, receptivitatea și transparența pe tot parcursul procesului de recrutare. Echipa noastră este disponibilă pentru a răspunde oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Contactaţi-ne

Dacă sunteți în căutarea unei agenții de recrutare de încredere, cu o prezență stabilită în Moldova și cu un istoric de succes dovedit, nu căutați mai departe de Grand Resurs. Angajamentul nostru de a oferi rezultate excepționale și de a construi parteneriate de durată ne deosebește. Contactați-ne astăzi pentru a discuta nevoile dvs. de recrutare și pentru a începe împreună o călătorie către succes.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii