1

Birouri la nivel național

860

Candidați (anual)

3

Years on the maarket

Point Job: O agenție de recrutare de top care conectează talentul moldovenesc la oportunitățile internaționale

 

Introducere:

Point Job este o agenție de recrutare consacrată, care și-a făcut o nișă pe piața competitivă prin specializarea în recrutarea de personal din Moldova. Axată inițial pe facilitarea oportunităților de angajare în România, agenția și-a extins orizonturile ca răspuns la cererea în creștere, răspunzând acum nevoilor de recrutare din Germania, Republica Cehă și Țările de Jos. Fiind o companie de familie, Point Job se mândrește cu oferirea de servicii stabile și de înaltă calitate, construite pe o bază de integritate și încredere.

Prezența geografică și capacitatea de recrutare:

Cu sediul în Chișinău, capitala Moldovei, Point Job operează strategic pentru a identifica, selecta și recruta persoane cu înaltă calificare pentru diverse industrii. Agenția a jucat un rol esențial în reducerea decalajului dintre talentul moldovenesc și angajatorii internaționali, plasând cu succes peste 350 de angajați în România și peste 400 de angajați în Germania. Acest istoric remarcabil spune multe despre competența agenției și despre încrederea pe care a câștigat-o atât de la cei care caută un loc de muncă, cât și de la angajatori.

Angajamentul față de standardele profesionale:

Point Job înțelege importanța aderării la standardele și reglementările din industrie, motiv pentru care compania contribuie activ la dezvoltarea și avansarea Asociației agențiilor de recrutare. Prin participarea activă în asociațiile din industrie, compania își demonstrează angajamentul de a promova practici de recrutare corecte și etice. Aderarea consecventă a lui Point Job la valorile și regulamentele asociației este o dovadă a devotamentului său de a oferi servicii transparente și de încredere.

Leadership cu experiență:

La cârma Point Job se află un lider capabil, cu o vastă experiență pe piețele de construcții și producție. Cu o înțelegere profundă a complexităților implicate în aceste industrii, liderul aduce experiență neprețuită la masă. Bazându-se pe ani de experiență, liderul posedă cunoștințe cuprinzătoare despre drepturile omului și legislația muncii, asigurându-se că toate procesele de recrutare respectă liniile directoare legale și etice. Această expertiză insuflă încredere atât clienților, cât și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, știind că drepturile și bunăstarea lor sunt protejate pe tot parcursul călătoriei de angajare.

Servicii si specializari:

Point Job oferă o gamă largă de servicii de recrutare adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale clienților săi. Agenția excelează în identificarea talentelor de top din diverse sectoare, inclusiv, dar fără a se limita la construcții, producție, ospitalitate, asistență medicală și IT. Prin desfășurarea unor procese riguroase de screening, interviu și verificare, Point Job se asigură că doar cei mai calificați candidați sunt prezentați angajatorilor. Această abordare meticuloasă nu numai că economisește timp și resurse pentru angajatori, dar garantează și o integrare perfectă a talentelor în forța de muncă.

În plus, Point Job oferă servicii de asistență cuprinzătoare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, ghidându-i pe parcursul întregului proces de recrutare. De la șlefuirea CV-ului și pregătirea pentru interviu până la asistență pentru viză și permis de muncă, agenția merge mai presus și dincolo de a împuternici persoanele și de a maximiza șansele lor de a-și asigura un loc de muncă semnificativ în străinătate.

Concluzie:

Point Job a apărut ca o agenție de recrutare de încredere, conectând talentele moldovenești cu oportunități interesante în străinătate. Prin angajamentul său față de profesionalism, rețea extinsă și expertiză în industrie, compania și-a stabilit o reputație solidă în peisajul recrutării. Prin extinderea serviciilor sale pentru a satisface cerințele piețelor germane, cehe și olandeze, Point Job continuă să joace un rol esențial în facilitarea creșterii și dezvoltării forței de muncă din Republica Moldova. Având o bază solidă în valorile familiei și un lider care înțelege nuanțele industriilor pe care le deservește, Point Job este bine poziționat pentru a rămâne în fruntea industriei de recrutare, oferind servicii și sprijin de neegalat atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și angajatorilor deopotrivă.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii