2

Birouri la nivel național

720

Candidați (anual)

5

Years on the maarket

Humansoft este o companie IT specializată într-o gamă largă de servicii profesionale. Oferă expertiză în programare de coduri, design web, design grafic, optimizare pentru motoarele de căutare (SEO), marketing online, direcționare online, marketing pe rețelele sociale (SMM), editare video și dezvoltarea de concepte complexe de sisteme informaționale.

Compania este înregistrată și autorizată în Parcul Tehnologic al Informației din Moldova, cunoscut sub numele de Parcul Tehnologic al Inovației din Moldova (MITP). Această înregistrare le permite să beneficieze de un regim fiscal special care încurajează colaborarea în recrutarea de specialişti IT. Acestea includ programatori, designeri grafici, ingineri IT, arhitecți de sisteme electronice și alte roluri conexe.

Humansoft se concentrează pe creșterea echipei sale prin recrutarea activă a tinerelor talente și oferindu-le pregătire continuă. Aceste persoane sunt apoi implicate în proiecte de construcție a sistemelor informaționale, lucrând alături de specialiști seniori cu experiență, care aduc o experiență vastă.

În plus, Humansoft oferă companiilor străine servicii Employer of Records (EoR), oferind cele mai bune prețuri pentru recrutarea și angajarea specialiștilor IT. Ei își oferă serviciile în principal companiilor cu sediul în Germania, Polonia, Suedia și Statele Unite. Mai mult, Humansoft este deschis colaborărilor cu companii interesate de recrutarea și angajarea de specialiști IT din Moldova.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii