1

Birouri la nivel național

790

Candidați (anual)

4

Years on the maarket

Business Intelligent Genesis (B.I.G.) este o companie de recrutare tânără, fondată de persoane cu experiență de peste 15 ani în domeniul avocaturii, juridiștilor și foștilor funcționari publici. Acești fondatori aduc cu ei cunoștințe profunde despre specificul și psihologia locală, orientându-se către atingerea celor mai ambițioase scopuri. Cu o abordare cuprinzătoare, B.I.G. oferă atât servicii de recrutare, cât și servicii juridice de calitate pentru persoanele fizice din diaspora care doresc să își rezolve diverse probleme juridice în Moldova.

Prin serviciile lor de recrutare, B.I.G. a devenit un partener de încredere pentru Asociația Agențiilor de Recrutare din Moldova, ajutând peste 450 de persoane în fiecare an să-și găsească locuri de muncă potrivite. Ei se asigură că procesul de angajare este realizat în conformitate cu legislația în vigoare, garantând astfel legalitatea și rapiditatea angajării a peste 1350 de persoane în fiecare an.

Compania își extinde acum prezența prin deschiderea de reprezentanțe în locații cheie din Moldova, cum ar fi Cahul, Bălți și autonomia găgăuză din sudul țării, mai exact, orașul Comrat. Aceasta demonstrează angajamentul lor față de dezvoltarea regională și dorința de a fi mai accesibili și mai bine poziționați pentru a servi nevoile clienților din aceste zone.

B.I.G. se remarcă prin abordarea lor proactivă și dedicată în identificarea celor mai potriviți candidați pentru diferite poziții și proiecte. Echipa lor de specialiști în recrutare utilizează metode avansate de selecție și evaluare, inclusiv analiza competențelor, interviuri structurate și evaluări psihometrice, pentru a asigura că angajatorii primesc candidații cei mai bine potriviți în funcție de nevoile și cerințele lor.

Pe lângă serviciile de recrutare, B.I.G. oferă și consultanță juridică de înaltă calitate, concentrându-se pe nevoile persoanelor fizice din diaspora care doresc să-și rezolve diverse probleme juridice în Moldova. Echipa lor de avocați și specialiști juridici are cunoștințe profunde despre sistemul legal moldovenesc și oferă asistență personalizată într-o varietate de domenii, inclusiv drept civil, dreptul muncii, dreptul familiei și altele.

Prin combinarea serviciilor de recrutare și consultanță juridică, B.I.G. oferă o abordare integrată și completă pentru clienții lor, abordare care le permite să se concentreze pe dezvoltarea afacerilor și să se ocupe de orice aspect legat de resursele umane și de problemele juridice cu care se pot confrunta.

Datorită reputației lor solide și experienței extinse în domeniul recrutării și juridic, B.I.G. este cu siguranță un partener de încredere în lansarea de proiecte noi. Abordarea lor orientată către succesul clienților, cunoștințele profunde despre piața muncii și expertiza juridică solidă fac din B.I.G. o alegere excelentă pentru companii și indivizi în căutarea unor soluții eficiente și de calitate în domeniul resurselor umane și juridic.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii