1

Birouri la nivel național

1270

Candidați (anual)

3

Years on the maarket

Easy Work este o agenție de recrutare foarte apreciată cu sediul în Moldova, specializată în servicii de recrutare de masă pentru diverse țări din Uniunea Europeană. Deși oferă servicii către mai multe destinații din UE, cele mai populare regiuni de recrutare sunt Germania, România și Țările de Jos. Ceea ce diferențiază Easy Work de alte agenții este faptul că proprietarul său are legături puternice în societatea de afaceri românească. Această poziție avantajoasă permite agenției să genereze oportunități excelente și să promoveze relații unice cu companiile europene care caută persoane talentate din Moldova.

Easy Work se concentrează în primul rând pe două domenii de bază de recrutare: munca sezonieră a studenților în industria ospitalității (Horeca) și serviciile Employer of Record (EoR), care implică angajarea de profesioniști specializați în Moldova pentru a lucra de la distanță pentru companii europene. Prin specializarea în aceste domenii specifice, Easy Work și-a perfecționat expertiza, asigurând rezultate excepționale atât pentru cei care caută un loc de muncă, cât și pentru angajatori.

Este de remarcat angajamentul agenției față de munca sezonieră a studenților în sectorul Horeca. Recunoscând cererea de personal temporar în timpul sezonului turistic de vârf, Easy Work atrage și plasează în mod activ studenți talentați din Moldova în diferite roluri în industria ospitalității. Aceste roluri includ de obicei poziții precum chelneri, barmani, asistenți de bucătărie și personal hotelier. Facilitând acest tip de angajare, Easy Work nu numai că oferă o experiență de lucru valoroasă studenților din Republica Moldova, ci și ajută companiile europene să găsească personal de încredere și entuziast pentru a-și îmbunătăți operațiunile în perioadele aglomerate.

Pe lângă accent pe munca sezonieră a studenților, Easy Work oferă și servicii Employer of Record. Aceasta înseamnă că ei recrutează și angajează profesioniști specializați în Moldova, care pot lucra de la distanță pentru companii europene. Prin valorificarea rețelei lor vaste de persoane calificate, agenția identifică specialiști talentați, cum ar fi stratificatori de fibră optică, sudori, electricieni, stratificatori de beton și zidari. Acești profesioniști posedă expertiza tehnică și calificările necesare pentru a excela în domeniile lor respective. Procesul de selecție meticulos al Easy Work asigură că angajații pe care îi furnizează nu sunt doar înalt calificați, ci și bine adaptați cerințelor specifice fiecărei companii europene pe care o deservesc.

În plus, Easy Work se află în fruntea inițiativelor de delegare a personalului juridic. Ei colaborează activ cu autoritățile juridice și cu profesioniștii din industrie pentru a se asigura că toate delegațiile personalului respectă reglementările legale și standardele de angajare. Această dăruire față de conformitatea legală diferențiază Easy Work de concurenții săi, deoarece acordă prioritate bunăstării și drepturilor atât ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și ale angajatorilor.

Specializarea unică și eforturile ambițioase ale agenției contribuie la reputația sa de lider în industrie. Angajamentul Easy Work de a facilita procesele de recrutare de succes între Republica Moldova și țările UE, împreună cu înțelegerea lor profundă a peisajului de afaceri local și european, ia făcut ca un partener de încredere și de încredere atât pentru angajatori, cât și pentru cei aflați în căutarea unui loc de muncă.

Fie că este vorba de aprovizionarea cu personal sezonier pentru industria ospitalității plină de viață sau de furnizarea de specialiști la distanță cu expertiză tehnică, Easy Work a demonstrat o capacitate remarcabilă de a potrivi candidații potriviți cu companiile potrivite. Rețeaua lor extinsă, împreună cu legăturile influente ale proprietarului lor în cadrul societății de afaceri românești, le oferă oportunități de neegalat de a crea parteneriate puternice și de a asigura perspective de angajare plină de satisfacții pentru persoanele moldovenești care caută oportunități în străinătate. Cu dedicarea lor față de conformitatea cu legislația și atenția meticuloasă la detalii, Easy Work este o agenție de recrutare care merge constant dincolo de nevoile și așteptările atât ale celor care caută un loc de muncă, cât și ale angajatorilor deopotrivă.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii