1

Birouri la nivel național

7200

Candidați (anual)

7

Years on the maarket

Global Business Transport este o companie de transport internațional înregistrată în Varșovia, Polonia, care funcționează ca partener al companiei moldovenești GBusiness Transport. Cu o experiență considerabilă în domeniu, compania se ocupă de transportul eficient și sigur al mii de pasageri anual, în special lucrători moldoveni care călătoresc în Europa pentru a lucra și se întorc în Moldova după încheierea contractului de muncă.

Cu sediul central în Varșovia, compania dispune de departamente dedicate contabilității și logisticii pe teritoriul Poloniei, Germaniei și Olandei. Aceste departamente asigură buna desfășurare a activităților companiei și sunt responsabile de gestionarea finanțelor, a documentelor și a logisticelor necesare pentru desfășurarea activităților de transport.

Flota de autocare a companiei este compusă din patru autocare mari, fiecare având o capacitate de 80 de pasageri. Aceste autocare sunt echipate cu facilități moderne și confortabile pentru a asigura o călătorie plăcută și sigură pentru pasageri. În plus, compania dispune și de opt microbuze cu o capacitate variabilă între opt și 20 de persoane, pentru a răspunde nevoilor diferite ale pasagerilor.

Pentru a asigura un serviciu complet și convenabil, Global Business Transport deține și facilități de cazare proprii în apropierea orașului Varșovia. Aceste facilități sunt disponibile atât pentru pasageri, cât și pentru șoferi, în cazul în care sunt necesare escale sau odihna pe parcursul călătoriilor lungi. Astfel, compania se asigură că toți cei implicați în călătoriile organizate de ea beneficiază de condiții de cazare confortabile și de încredere.

Global Business Transport se mândrește cu servicii de transport de înaltă calitate, un parc auto modern și sigur, precum și cu angajamentul față de satisfacția clienților. Compania este dedicată în continuare îmbunătățirii și extinderii serviciilor sale pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților săi și pentru a facilita călătoriile sigure și convenabile pentru lucrătorii moldoveni și alte categorii de pasageri.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii