6

Birouri la nivel național

4760

Candidați (anual)

6

Years on the maarket

LLC BIRJA TRUDA este cea mai mare companie din regiunea Transnistria specializată în furnizarea de servicii profesioniste de recrutare pentru angajatori din Germania, Slovacia, Irlanda, Olanda și Montenegro. Cu o rețea teritorială extinsă, compania are acoperire completă în Transnistria, prin intermediul celor șase birouri teritoriale deținute.

Compania se remarcă prin recrutorii săi cu experiență, care au lucrat în LLC BIRJA TRUDA încă de la fondarea sa. Acești profesioniști în recrutare aduc o vastă expertiză în domeniu și contribuie la dezvoltarea și succesul continuu al companiei.

Unul dintre punctele forte ale companiei este gestionarea brandului comercial BIRJA, care este lider pe piața recrutării pentru vorbitorii de limbă rusă din Moldova. Prin intermediul acestui brand, LLC BIRJA TRUDA se bucură de încrederea și reputația solidă în rândul clienților și candidaților săi.

Pe lângă serviciile de recrutare pentru angajatori din Germania, Slovacia, Irlanda, Olanda și Montenegro, BIRJA se remarcă prin abordarea dinamică și eficientă în recrutarea studenților pentru programele de vară agricole din Germania și alte țări ale Uniunii Europene. Compania oferă oportunități de angajare temporară și experiențe valoroase în domeniul agricol pentru tineri studenți, contribuind astfel la dezvoltarea personală și profesională a acestora.

LLC BIRJA TRUDA se străduiește să ofere servicii de calitate superioară atât angajatorilor, cât și candidaților săi, prin intermediul unei echipe bine pregătite și angajate în găsirea soluțiilor potrivite pentru nevoile specifice ale fiecărui partener de recrutare.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii