1

Birouri la nivel național

670

Candidați (anual)

5

Years on the maarket

Compania BRAWAL este o organizație înregistrată în Republica Moldova, specializată în recuperarea creanțelor deținute de agențiile de recrutare și companiile de transport creditor de la persoanele cărora li s-au prestat servicii fără plată în avans. Prin intermediul sistemului său de recuperare a creanțelor, BRAWAL se angajează să asigure colectarea sumelor datorate într-un mod eficient și profesionist.

Un exemplu clasic al modului în care compania BRAWAL lucrează este prin conectarea sistemului său de recuperare a creanțelor cu sistemele de vânzări de bilete de avion ale portalurilor Avion.md și GaraAuto.md. Aceste portaluri sunt platforme online pentru vânzarea de bilete de avion și autobuz destinate călătoriilor în Europa. Prin intermediul unui contract de colaborare cu compania BRAWAL, care este deținătoarea brandului comercial Debit.md, portalurile Avion.md și GaraAuto.md oferă bilete de avion și autocar călătorilor, fără a solicita plata în avans pentru aceste bilete.

Călătorii care achiziționează astfel de bilete beneficiază de un termen de 30 de zile pentru a achita costul biletului, fără a fi percepute comisioane sau penalități de întârziere. În cazul în care călătorul nu plătește costul biletului în termenul de 30 de zile, conform contractului de colaborare, portalurile Avion.md și GaraAuto.md transmit dosarul problematic specialiștilor de la BRAWAL.

Specialiștii companiei BRAWAL se ocupă de procesul de judecată și de recuperarea silită a sumelor datorate, inclusiv a comisioanelor și penalităților de întârziere. Aceștia folosesc diferite metode și instrumente legale pentru a asigura recuperarea creanțelor, întărind astfel relațiile comerciale corecte între părți.

BRAWAL are o colaborare strânsă cu Avion.md și GaraAuto.md, două portaluri renumite de vânzări de bilete de avion și autobuz. Prin intermediul acestei colaborări, BRAWAL se asigură că sumele datorate pentru biletele de călătorie achiziționate prin aceste portaluri sunt recuperate în mod eficient și în conformitate cu termenii contractuali.

Este important de menționat că BRAWAL nu se ocupă doar de recuperarea creanțelor din domeniul transportului, ci și de cele provenite din serviciile prestate de agențiile de recrutare. Mulți candidați implicați în procesul de recrutare nu dispun de suficiente resurse financiare pentru a acoperi costurile plecării la lucru peste hotare. Astfel, asociația ARA (Asociația pentru Recrutarea în Agricultură) propune costul transportului către locația de muncă cu achitare ulterioară, după o perioadă de 30 de zile.

În cazul în care un pasager beneficiază de serviciile de transport fără a achita suma datorată în avans și nu efectuează plata în termenul de 30 de zile, intervine mecanismul Debit.md, gestionat de compania BRAWAL. Aceasta preia dosarul problematic și se ocupă de recuperarea creanței în mod corespunzător și eficient, aplicând procedurile legale necesare.

Prin urmare, compania BRAWAL joacă un rol esențial în recuperarea creanțelor din industria recrutării și transportului din Republica Moldova, asigurând un proces de recuperare eficient și profesionist. Colaborarea cu portalurile Avion.md și GaraAuto.md demonstrează angajamentul companiei în furnizarea unor servicii de calitate și în menținerea unor relații comerciale corecte și transparente.

Suport B2B

ARA este o platformă centralizată de colaborare dintre agențiile de recrutare din Moldova și angajații de peste hotare.

Angajatorii străini pot fi siguri că orice problemă poate fi soluționată de către ARA într-un mod rapid, legal și profesionist. Activitatea noastră principală este de a facilita contractele de angajare dintre angajatorii din Europa și Marea Britanie și agențiile membre ale ARA.

ARA asigură agențiilor de recrutate membre, oferte de muncă în timp real de la angajatorii de peste hotare pentru a se asigura că ofertele de muncă sunt suplinite rapid cu candidați potriviți. De asemenea, ARA facilitează semnarea contractul inițial pentru a asigura conformitatea acestuia cu obiectivele B2B a asociației și oferă suport informațional, consiliere juridică și consultanță privind transportul internațional. Toate acestea sunt necesare pentru a ne asigura că de fiecare dată este realizat un contract robust, legal și durabil.

18 Entități juridice fondatoare

Entități care fac parte din Asociația Agențiilor de Recrutare.

VEZI MEMBRII

Autorități publice partenere

Parteneri ai Asociatiei Agentiilor de Recrutare.

vezi partenerii